Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Slug: Lagu Minggu Ini 8

Salam, 1 Malaysia, baru la ada kesempatan. Sebetulnya aku nak update  pagi  tadi tapi x menyempat laaa pulak..ada je la kat sini ni..haish! so kalau ikutkan ni yang aku beria tadi nak update dengan burung bagai haaha..
Assalamualaikum. Kalau ikutkan aku nak taip panjang lebar pasal puasa tapi memandangkan hari ni Hari hujan maka dengan itu kemalasan pun telah berlaku hais~. Hari ni pun kesibukan makin berkurangan mungkin sebab bos x masuk kot minggu ni, jadi mengisi masa lapang la jawabnya haaha, tapi kerja tetap jalan jugak wei, makan gaji buta pun x baik juga sebab duit gaji yang aku dapat bukan untuk aku sorang, so lagi sekali kena faham..hmmm.
Apapun rehat tadi macam biasa aku x kemana pun so sambil ku melayan hujan renyai sambil tu ku merenung tiga ekor burung layang-layang ni tengah lepak, 
Buruk tengah santai.
Ingat nak join sekali, tapi tu la perbezaan darjat kan, aku ni manusia..haaahaha(selalu gak burung ni lepak kat sini, tapi x tau burung yang sama atau x, x tau la aku).
Lanta…

Slug : Ramadan 2013

Slug: Sahabat Lama.

Salam 1 Malaysia. Hehe tetiba lak tengah2 malam berpatriotik bagai. Baru hari ni aku mengupdate blog aku yang x seberapa ni tapi dalam hati tetap feeling blogger boy heehe..Well, lately im so happy dapat jumpa kembali beberapa teman lama, paling latest ada sorang member aku (pompuan), a.k.a rakan gosip aku masa sekerja dulu-dulu, masa tu aku LI and dia part time time tu. Sekarang murah rezeki  + mulut masin, dapat juga kerja tetap yang sepatutnya dia dapat. 
Banyak benda jugak yang kami kongsi masalah masing-masing cuma lepas aku habis praktikal terus x jumpe dan macam-macam tu je la. So bila dapat contact dia balik banyak jugak la perubahannya. Tak jumpa lagi tapi masing-masing dah update diri memasing, tefikir jugak aku...cepat betul masa berlalu ceehhh..kitorang cerita sal dulu-dulu je, sambil gelak yang x boleh blah...haaaha..cuma mungkin terbatas sikit pergaulan sebab member aku sorang ni sudah berkahwin..tapi x pe kot, bukan ada ape pun.


So, my friend Linda, asal aku tengok TEK…