Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

Slug: Selamat Hari Pekerja 2014

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti, UL ok..saja ja sebab esok pun cuti tapi cam boring la pulak sebab duk rumah ja x buat apa. Mau buat apa ah??duhhh.. Just nak wish untuk you all, Selamat Hari Pekerja 2014, 1 Mei, esok.



ok bye. 
End.



Slug: Lagu Minggu Ini 9

Assalamualaikum. Saja aku update sikit blog ni bagi nampak fresh heheh..fresh ke? ingat kejap lagi nak delete segala entry lama yang kurang sikit faedahnya tu heehe..tapi layan dulu lagu ni yah!



Pray for MH370. bye.
End.

Slug : Sibuk la sangat!

Assalamualaikum, haaaha masa ni jugakla aku baru nak update blog segala like dah 9 bulan kau x update! haaaha..terus tu tiba-tiba ni terlupa pula macam mana nak sign in. kalau ikutkan nak jugakla aku mengupdate setiap masa tapi ya la sekarang bukan zaman belajar, kalau time dulu-dulu banyak jugakla masa nak mengupdatenya tapi dah zaman-zaman kerja ni..faham-faham ja la k.


Aku tak nak cakap InsyaAllah nak update blog tapi aku akan cuba sedaya upaya kunun ya heehe.
End.