Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2014

Slug: Lagu Minggu Ini 16 - Salam (Lah Ahmad)

Assalamualaikum, alalala bz sedikit banyak kerja tertunggak ni aduhh, tapi sempat nak bloggie jap tu pun nak kasi dengar lagu pilihan, selalu dengar lagu ni, like2 insaf la aku dengar. ok la kejap jak ni..sila layan. Assalam Jumaat semua. bye.


End.

Slug: 1st Segmen: Blogwalking bersama-sama by Khairunnisa Hassan

Assalamualaikum. Hmmm cuti hari ni tapi sempat jugak la bangun awal hari ni, kalau hari biasa kerja bangun awal dah kebiasaan walaupn tidur lambat, Tapiii kalau hari cuti sabtu ahad tu, itu ko jangan, memang sepanjang hari d katil la nampaknya esp hari sabtu, ni aku malas cerita-cerita pasal cuti, kejap lagi aku nak mandi, sesiap nak memain dengan anak buah aku tu, spend time dengan dia pulak. So cek-cek blog2 member hmmm jumpa ni pulak. Sebab aku pun like2 malas hari ni kan jadi...nah boleh join ini ya..

Kalau nak membaca apa-apa untuk hilang boring boleh join blog member ni..Khairunnisa Hassan
End

Slug: Cerita dulu, SPM, zaman sekolah

Assalamualaikum. Selamat pagi dan salam 1 Malaysia, sari berita penting..lol! tiba ingat pasal dulu-dulu kalau pepagi naik bus sekolah mesti ada berita di radio yang mula ayat tu kan..'Sari berita penting...bla..bla..bla...lepas tu hujung berita mesti ada nama untuk kredit  la kononya...saya..Mariamah Tijo, tapi Salam 1 Malaysia tu xda lagi la, masa tu PM, Tun M.
ohhh rindunya keadaan dulu,bangun pagi seawal kul 5pm. Itupn kalau bangun kul 5 pagi la,ni kejap2 bangun tido balik dah 5:10 tido balik dah 5:30 tido balik dah 5:45 so jawabnya tinggal bus. Hey Tapi itu x bermakna aku x p sekolah k, naik bus awam la turun kat simpang jalan and jalan kaki jak. Tapi itu pun x bermakna aku student yang rajin jugak, sebab aku ni jenis suka menyembang, so kira tujuan utama aku nak g sekolah actually belajar tu belajar tapi entahla, aku more too 'fun' hehe. Kat sekolah kan ramai orang boleh sesembang, memain..kan kalau tiada cikgu, mcm tu la aku suka buat. eleh yang lain mcm tu jugak k…