Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

Slug: FIRST GIVEAWAY MAWAR PUTIH

Assalamuaikum. seriusli wei aku baru ja la tahu pasal benda-benda ni wei, give2away, segmen2 ni kan (jujurnya aku), ok jugakla bagi orang macam aku malas nak update blog kan, ingat tadi boleh la nak upgrade blog aku ni dah macam buruk pulak aku tgknya hehe tapi nanti la dulu...so tadi aku bloggie dengan blog member yang lain nampak entri ni,and errmmm try ja la...heheh. So sesiapa boleh la try jugak join-mengejoin langsung masukin aja di  Welcome to Mawar Putih.


Ok la wei, sambung keje kejap ya, bye bebeh.
End.

Slug: Lagu Minggu Ini 17 - Assalamualaikum (Faizal Tahir)

Assalamualaikum, haaa baru la ada masa nak update, fahamla aku kalau awal-awal tahun memang lambat panas sikit. Hari ni kerja pun x banyak sebab, just follow up kerja semalam kelmarin tu saja, kelmarin pun ada ja  masa-masa terluang tapi kelmairin ntah kenapa ntah perut aku memulas yang teramat. sudahnya Mc hehe. Tapi hari ni aku malas pulak nak update apa jugak so aku dengar-dengar lagu dalam playlist. lepas tu denga lagu ni, layan jugakla.


Tadi ni pun member ajak makan tapi aku malas la jugak. Entahla hari ni malasla.lelayan whatsapp and instagram ja kerja. ingat tadi nak upgrade blog aku ni yang memang dah burok ni tapi tu malas jugak haaha..ok la wei esok-esok la k, bye.
End.