Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

Slug: Lagu Minggu Ini 26 - Cool for the Summer (Demi Lavato)

Assalam bloggie, bz ke?ok aku baru bangun, blur xtau nak buat apa, plan hari ni kemas rumah, tengok tv kejap, keluar cark nasik, tapi aku masih dikatil dengar-dengar lagu, lalu dengan itu aku buka laptop lamaku update la apa yang ada disni hehehe
So daripada tadi i asyik melayan lagu ni, catchy and memberi semangat jugak la aku bergolek golek dikatil haaaha..



ok la nanti aku nak bangun, nani kita stori k..bye
End

Slug: Cerita Kosong 1

Assalam, geng Alhamdulilloh hari ahad yang menyenangkan, santai saja hari ni tapi aku ni dah bersiap-siap nak keluar tinggal tunggu kawan aku sorang lagi tu tidur kat atas bangun, so adala time aku curik sedikit nak bercerita apa yang patut. Tapi sampai mana aku bercerita tu xtaula sebab aku puin dah ready-ready, mana sempat, kalau x sempat bersambung la tu..jangan ingat drama je bersambung k LOL.
aku nak kongsi pengalaman peribadi sedikit la, saja la sapa tau mungkin akan ada dijadikan pengajaran, nasihat ke apa aku tak tau, aku just kongsi saja.Ok cerita me macam ni, bebaru ni aku berkenalan dengan sorang akak ni, dia ni kawan atas kawan, member me punya kawan la. so datang tempat aku ni nak dive, ko mampu? hehe..mengiku cerita kawan aku ni akak ni kerja dia as macam pengamal perubatan alternatif macam aura-aura poitif negatif dalam badan, energy medicine la. So aku tengok gaya dia pun cam sempoi , very low profile. Boleh je dia kerja office level manager, sebab ikut dari education…

Slug: Lagu Minggu Ini 25- I Don’t Like It, I Love It (Flo-rida feat Robin Thicke).

Asasalam gengggg, ermmmmmmmm...boboy rinduuuu (gedik). Sorry geng baru ada time and perasaan nak mengupdate disini, sebab dah jarang online, bukak laptop segala. henpon pun just whatsapps sikit-sikit sebab ntah la xtau la aku kalau dah malas memang macam tu la kot. So semua tetrtinggal and tak terbaca blog member yang lain, tapi tak pa geng aku cuba sedaya upaya ku untuk menupdate dengan lebih kerap.
Well, selamat Hari Malaysia, enjoy cuti, tapi esok macam biasa kembali ke rutin asal, kerja. Ok nanti aku ada benda nak cerita, memang banyak...x janji but i'll try..tapi aku dah nak keluar p berhibur.  So u all layan dulu lagu happy-happy ni. Tapi akui nak menyinggah jugak di blog kamu. 



End.