Skip to main content

Posts

Showing posts from October, 2015

Najwa Mahiaddin - Lagu Minggu Ini 27- Seri Mersing (Najwa)

Assalamualaikum, bloggie... nak buat caner? dah aku ni minat Najwa beb, kalau minat Ct(xpernah minat pon) tu klishe la kan, semedang lagu ntah apa-apa..hehe dan selamat pagi bloggie,  Alhamdulilloh masih bernafas  hingga hari ni, awal pepagi aku bangun bloggie, sebab orang cakap bangun awal ni rezeki cepat masuk....lagipun memang dah terbiasa, awal bangun korek taik idung, cium bauk ketiak dengar lagu, baring atas katil laptop didada and browse apa yang patut, lepas tu sambung tidur balik sampai ke petang, ni kalau dirumah mak aku ni, confirm kene jerit.
So bloggie seperti biasa lagu sepanjang minggu yang i dengar lagu ni ha, baru perasan ada lagu best macam ni, dengar jugak versi lama tapi versi yang ini memang best! sebab rentak dia very macam rahsia, very dalam almari haaaha..
Selamat berhujung minggu bloggie. enjoy weekend coz esok kembali sepertia biasa kerje...uwekkk! bye




End

Slug: Cerita Kosong 2

Assalamualaikum bloggie..xkan bz kot , sabtu kot..cincai2 pun keje stgh hari je kot hehehe. apapun minggu ni memang tough, mana demam lagi, mana stress lagi, mana nak layan semua orang sama rata...eh tetiba.
Kalau bloggie masih ingat beberapa minggu lepas tu aku ada citer pasal akak merangkap member yang aku jumpa hari tu? so hari ni walalupun citer dah basi busuk segala bagai, tapi aku tetap jugak nak update , tapi fikir-fikir macam x jadi la nak citer detail-detail pasal testismoni-testimoni tu, sebab benda macam ni x payah share la kot, baik simpan sajala. Nanti kang aku citer pasal hal aku dengan akak tu tu nanti melalut pulak sebab benda macam ni ada yang positif ada negatif. Apapun yang pasti percaya tu ada, sedikit. cuma tu la kalau citer panajng lebar takut buruk tu banyak dari baik. dan i menerima dengan redha segala-segalalnya cheh...
Alamak, laptop aku buat hal pulak....mengada betul, ok sambung balik, errr cuma satu je aku nak kongsi, akak tu cakap aku ni up to date ok, i…