Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2016

Slug: Mei sudah.

Assalam bloggie, pe cer? aku lama dah buat satu perkara ni, dulu zaman study selalu duduk depan laptop (sebab buat assignment dengan google kan) sambil pekena instant coffe..ingat tak dulu time study mesti ada dua benda stok wajib: Instant coffe Indocafe tu dengan maggie haaha..so cam lama x buat perkara so macam nostalgia jugakla..nah~..bingit pulak housemate aku ni tengok tv macam kat panggung, voice tv tu besar nau nau!
Sekarang dah masuk Mei,maksudnya dah nak setengah tahun dah you. 5 bulan pertama ni masa berlalu macam  tu je kan?cam boring pun ada. Tapi i tetap juga mau update beberapa perkara pasal Mei:
1/ 05/ 2016 Selamat hari pekerja, ok la dah basi kot tapi nak ucap jugakla kan. Hari cuti ritu xde buat apapun, just duduk rumah tengok tv sepanjang hari, rehat nau nau jugakla.
08/05/2016 Selamat hari ibu, yeay! mana ada anak tak sayangkan mak kan, sejahat jahat anak atau seburuk buruk mak (err adakah?) pasti perasaan sayang tu ada, tetap doakan yang terbaik untuk mak, syurga ba…