Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2016

Slug: Lagu Minggu Ini 31- Memang Harus Pisah (Rio Febrian)

Assalam blogie. hmmm minggu dua minggu ni minggu sibuk yang teramat sibuk, dulu pernah janji dengan diri sendiri, jangan bawa balik kerja-kerja office tapi gedik juga nak  bawak. Aduh mak, cecepatla settle hal-hal kilang ni, aku x sanggup la, x larat, x kuat..hmmm.. Esok pula plan nak pergi awal untuk settle kan benda-benda ni semua, pastu cecepatla kilang tu maintenance. 
Dalam aku sesibuk tu, lagu ni selalu dalam playlist jugakla, macam dua minggu jugakla aku dengar, dan ni je yang aku dengar haaaha, feeling nyah!haaha..aku ingat seseorang la actually.. sepertinya macam dah lama kot tak text. last sekali tu ,' jap ea' tu ayat last dari org tu..jap ea tu sampai sudah kot, aku nak text balik cam segan-segan kumbang pula, kang dalam hati org tu 'hek eleh mamat ni, dah org hint2 tu x fhm2 pulakkan' haa centu..
Ok fine, aku sejenis manusia boring, lagipun org tu kepunyaan org, susah jugak la kot. hmmm tapi x pa la, janji aku tgk dari jejauh ja la, janji happy. Wake up Fa…

Slug: Kembali tapi kekok

Assalamualaikum...bloggiesss.ya Aulloh akwardnya rasa..haaha, xtau nak cakap apa..rindunya nak 'cakap-cakap' sini. kalau blog ni seseorang dah lama aku peluk ketat, cium lumat..eh?haha..hmm..ntahla, aku baru rasa nak update setelah sekian lama! hmm..ok permulaan sekali..aku sihat (walaupun xda sapa bertanya), Alhamdulillah, karier ok (walaupun..mata naik atas). ..
Sebenarnya  tadi aku tengah bebuat kerja-kerja office d rumah ni sambil bertemankan radio Nasional FM( bukan  era atau mix FM k) dgn secangkir teh..sebab dulu kan time macam ni ada segmen pilihan bersama masa tu kan radio muzik..ke aku sejenis ketinggalan wei?haaha
Tadi kacau kejap sebab aku nak buka blog tapi lupa password, alaaaa..terpaksa tenang kejap and pepelan igt balik...untung igt..kalau x dapat buka tadi, caner nak luah perasaan kan?nak luahkan dengan orang lain pn ssh skg ni..asik kejap je kejap kejap je..sudahnya kejap tu sampai kesudah..macam mana byk socmed ni, tetap my bloggie tetap jadi keutamaan cuma…