Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2016

Slug: SEGMEN BLOGLIST AZHAFIZAH.COM MAR & APR 2016

Assalamualaikum, lama kot rasanya x join segmen-segmen macam ni, yela blog aku ni dah buruk dah, maintenance pun x buat lagi hihihi, sajala aku pun xda benda la nak buat apa-apa, mana tau ada yang menyinggah, boleh la kan kita saling berdoggie..eh silap..berbloggie hahaha. Tapi hari ni dah 28hb masih boleh join kah? nahhhh...~

ok la yang ni member atas member punya post aku post siapa member ni, ko bertuah sebab aku baca blog ko tau.. hehehe k la nak buat report jap.


Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.
TAMAT: 28 FEBRUARY 2016
Langkah Penyertaan Segmen 1.Buat Entry bertajuk: Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016 2.Copy & Paste coding dalam kotak bawah ni diruangan HTML entry (aku sebenarnya blur wei caner nak copy     paste dah wei sebab aku malas kot..nanti ko click link blog Azhafizah tu je la)  3.Publish dan tinggalkan entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & AP…

Slug: Chap Goh Meh (LouSang)

Assalamualaikum, ok im feeling meh, sebab hari ni Chap Goh Meh, jadi kisahnya tadi aku dengan bebudak marhain yang lain ni g celebrate Chap goh Meh in advance sekali dengan birthday sorang member ni yang aku pun pun tak tau berapa umurnya, xpa janji umur panjang. Tapi yang kelakar nya kejutan birthday acah-acah tak jadi sebab kek tertinggal, tinggla di mana aku xtau la bebudak ni sebab aku just follow, tapi aku nak gelak jugakla..kek pn leh tinggal  lol lol lol..

Hmm sudah tentunya kitorang makan, sebelum makam macam biasa main hp, sementara menunggu makanan sampai semua tertumpu kat hp lagi, then lepas makan tu final dish yang ni, nama dia lousang, sorang member tadi bertanya jugakla sama ada aku ni pertama kali nampak / makan benda macam ni...memang takla kan, sah2 la kot dah biasa kot makan benda lousang ni time raya cina, agak mahal skit la sepinggan besar ni dalam RM 98.00. Tiba nak gaul tu semua tu kena cakap la (dalam hati atau nak cakap pn boleh) perkara-perkara baik, ala-ala …

Slug: Lagu Minggu Ini 29- Lullabies (Yuna)

Asslamualaikum, x tahu la kenapa lately aku suka ja dengar lelagu remix ni cam sedap lak halwa telinga and salah satunya lagu ni, well dah febuari and masih macam nix boring, kerja, sekarang ni tengah cuti balik kampung tengok anak sakit and alhamdulillah dah semakin sihat, lama x buka laptop ntah dah x macam dulu semuanya tertumpu kat phone, nak baca blog orang lain dah x sekerap dulu..hmmm
Apapun selamat berhujung minggu kepada semua bloggie-bloggie, oh ya i bukan peminat Yuna tapi kawan i c Fazlin tu rasanya minat kot..ok la nak bersiap sebab lepas ni nak kuar dengan kawan jap tengok wayang..bye. End.