Tuesday, April 10, 2018

Slug: Keseorangan

1:09AM. Assalamualaikum. hmmm macam ni la wak, masa-masa sensorang ni mood kadang-kadang kelaut banyak. Ya Aulloh kenapa la akhir-akhir ni banyak fikir ni wak..duhhh..salah satunya macam ni la, kalau duduk single-single macam ni, teruslah teringat bekas kekasih haaha pada yang tau aku macam mana tu, tau la kan, kalau tak tau, buat bodoh ja la. 

Macam ni la hari-hari wak, balik rumah tido, makan belajar, belajar, belajar dan belajar. ya Aulloh, boboi tertekan!! dah la xda pasangan hidup dan i rasa tetiba i berasa lonely. Ala kenapa la niiii duhh...masa-masa ni jugakla i throwback kenangan-kenangan bersama ex, rindula mau berkasih-kasihan, you know...beramas mesra semua tu..kenangan tuuuu..sekarang ni, peluk bantal guling ja wakk peluk la sampai lunyai. 

Pada yang tau i bukan sejenis manusia yang cepat move on ok, i sejenis insan yang mengambil masa yang lama untuk mencari apa yang patah untuk berganti balik ok. tapi tahla, i still x mencari, 7 - 8 tahun kot i still macam ni: menyendiri, lepas tu hari-hari tido lambat. goshhh..makin tuala lama mcam ni, dahla rerambut i dah semakin beruban

xtaula nyah, pokoknya hari ni i banyak fikir sampai sudah. eh ok la rasa nak berak la pulak, tadi makan tembikai banyak. k la nanti sambung. ni last song lagu jiwang aku dengar tepek dari youtube, bye.





End.

No comments:

Slug: Oh Socmed

Assalamualaikum bloggie. ok henpon i rosak. 3 hari dah..i macam panik jugak la memula tu..lelama macam tu  i rasa macam 'best' la p...