Skip to main content

Slug: Kembali

Assalamualaikum. Bloggie...ya Allah rasa nak nangis pun ada gembira pun ada..ok i over. Haaha..ok sebenarnya bercampur baur..terharu jugakla sebab i lama x update kan..bz beb dengan hal-hal donia lain la dulu zezaman study kemain lagi update..kan!

Well i rasa i dah berkali dah berkali kali taip i, boleh xda fb or ig o apa2 tpi janganla blog ni hilang..i bermula tahun 2008 kot..tahun depan annivesary 10 tahun kot(walaupun followers x banyak) tempat i meluah luah rasa sedih, gembira, marah dan mencarut tuuu..nak hadap orang2 sekeliling kita ni??hmmm ya la tu..bkannya  x boleh harap sangat..ada yg ok tpi x tau belakang2 macam mana.

I sebenarnya  plan nak berblogging semula dalam masa terdekat ni..hmm laptop i ni ya Allah  dah berhabuk habis..rasanya dah berkurun x buka. yang ni i pakai laptop baru tapi ni pun maybe sejak i beli tahun lepas boleh kira berapa kali je i online..selebihnya hp..

Xtau kenapa i berasa terbuka hati..sebab i fikir cam malas pun ada..cam boring pun ada..maybe..i cukup tidur..kalau ok rasanya dalam waktu office begini..kalau ok maka rajinla i update..

Gambar lama tapi orang tetap sama..hihih

Izinkan la i belanja gambar 2 bulan lepas..gambar lama saja, tapi orang tetap sama hihih dalam jamban tuu posing..haha..xtau nak ckp apa, i susah hati, ntahla i rasa i hidup ni mcm lagi banyak susah hati dari gembira. k r bloggie nanti lagi la..

bye.

Comments

Popular posts from this blog

Slug: Kanibal

Assalamualaikum. Hari ni seperti biasa aku duduk kat umah. Malas betul bergerak a.k.a malas. Tadi aku baru baca paper online. Aku nak share satu artikel yang baru kejap tadi aku baca.


LONDON: Seorang lelaki yang merakam gambarnya ketika memotong mayat kekasih sebelum menghantar bahagian tubuh mangsa kepada ahli politik di Kanada, kini diburu di seluruh Eropah. Luke Magnotta yang disyaki melakukan kanibalism, berlepas dari Kanada ke Perancis selepas memuatnaikkan rakaman pembunuhan itu di Internet. Polis Britain bimbang bintang porno berkenaan kini berada di negara itu.

Enam bulan lalu, dia menginap di sebuah bilik di Fusilier Inn, Wembley, di London Utara, ketika datang untuk bersiar-siar ke negara itu.

Ketika di Britain, dia disoal oleh wartawan selepas memuatnaikkan filem dalam Internet yang menunjukkan seekor ular diberi makan seekor anak kucing.

Dalam e-mel kepada akhbar The Sun pada Disember lalu, dia berkata: “Anda akan mendengar lebih banyak lagi daripada saya. Selepas ini, mangsa bu…

Slug: Selamat Hari Raya 2017

Assalam. geng..husband baru buka blog. Ya Allah Kenapala sampai hari ni husband masih x boleh move on? hari ni berbelah bagi sangat sebab x tau nak buat apa, malas pun ada, lapar pun ada sudahnya makan jugakla tapi makan saki baki kuih ada ni ha..kuih bangkit nenek kau..

Alhamdulillah is last day syawal kan, sebenarnya x tau pun, kalau x sebab group2 whatsapp yang gigih minta maaf kununnya sebab last day syawal, xdanya husband kisah pun pasal last2 day ni, i mean..buat pa kan?eeii macam palsu la.

Tapitu la i pun macam orang lain jugak la, nak jugak kan sharing is caring hehehe, tapi tu la macam mana plan pun tapi ada ja kekurangannya, nak ambil gambar keluarga still x jadi, so cuma dapat yang ini sahaja. yang ni pun i just pick pictures randomly form my phone sebab malas mau pilih, sama je muka kan..ermm ok memulakannya  adalah gambar i haaha...




My sister's happy family, uncle miss u faz! 
Of course me and madre
My sister, mum di tengah  and sister in law.. yang ni masa first sya…

Slug: Kembali tapi kekok

Assalamualaikum...bloggiesss.ya Aulloh akwardnya rasa..haaha, xtau nak cakap apa..rindunya nak 'cakap-cakap' sini. kalau blog ni seseorang dah lama aku peluk ketat, cium lumat..eh?haha..hmm..ntahla, aku baru rasa nak update setelah sekian lama! hmm..ok permulaan sekali..aku sihat (walaupun xda sapa bertanya), Alhamdulillah, karier ok (walaupun..mata naik atas). ..
Sebenarnya  tadi aku tengah bebuat kerja-kerja office d rumah ni sambil bertemankan radio Nasional FM( bukan  era atau mix FM k) dgn secangkir teh..sebab dulu kan time macam ni ada segmen pilihan bersama masa tu kan radio muzik..ke aku sejenis ketinggalan wei?haaha
Tadi kacau kejap sebab aku nak buka blog tapi lupa password, alaaaa..terpaksa tenang kejap and pepelan igt balik...untung igt..kalau x dapat buka tadi, caner nak luah perasaan kan?nak luahkan dengan orang lain pn ssh skg ni..asik kejap je kejap kejap je..sudahnya kejap tu sampai kesudah..macam mana byk socmed ni, tetap my bloggie tetap jadi keutamaan cuma…